Poľsko - Santa Claus v krajine rozprávok

Kedysi dávno Santa Claus, počas svojej ďalšej cesty po celom svete, navštívil malé mesto v južnom Poľsku. Keďže bol skúsený cestovateľ, tak ďaleko, ďaleko cítil magickú auru urobiť pekné prekvapenie pre ľudí.


Na tejto ceste sa ocitol v Zator, kde našiel miesto v centre - krásny park s ukážkami starých stromov.  Park je možné navštíviť od 20.novembra 2011 do 20. februára 2012.



Len tam môžeme ísť na neuveriteľnú cestu do krajiny osvetlenú viac ako 3 miliónmi zábleskov. Počas cesty môžeme navštíviť postavy z tucta rozprávok. Na konci je Santa Claus ktorý čaká na každého.

V sprievode Santa Clausa, ktorý sa koná každý deň od 13 do 16 hodín je určite jednou z najzaujímavejších atrakcií to, že môžeme v parku nájsť postavy z našich obľúbených rozprávok.
Pre všetkých - malých aj veľkých - je tiež nezabudnuteľné a úžasné dobrodružstvo krajina virtuálneho trpaslíka Sylwestrzaka.




Interaktívne aktivity s využitím 3D technológie sa zhromaždili do jednej show. Pohovorili sme si s interaktívnou postavou - zábavným Sylwestrzakom, ktorý hovoril k nám priamo z obrazovky. Sylwestrzak chodí na prechádzky, tancuje, spieva na veľkom plátne a zodpovie všetky vaše otázky! Bezpochyby je to skvelá zábava pre deti aj pre dospelých.

Ďalšie zaujímavosti:
  • Santova Sopka odpustenia - spáli všetky zlé skutky
  • Hviezdny raketový komplet
  • Santov Park radosti - herňa
  • Santova pošta
  • Zábavný vlak
  • Malé obchody so suvenírmi a vianočnými dekoráciami

Although added photos are not mine, I found this place very interesting and I think it’s worth to share it with you.
Aj keď pridané fotky nie sú moje, našla som toto veľmi zaujímavé miesto a myslím, že to stojí za to zdieľať ho s vami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára