Empressr

http://www.empressr.com/


Empressr je prvý (voľný) on-line rozprávanie nástroj, ktorý umožňuje vytvárať, spravovať a zdieľať multimediálne prezentácie online. Môžete nahrať svoje video, obrázky a audio začať vytvárať prezentácie. Ak máte vlastné webové stránky, blog alebo stránky sociálnych sietí, môžete pridať odkaz, alebo vložiť svoj Empressr. Empressr sú tiež veľké grafy a tabuľky nástrojov pre vytváranie dynamických firemných prezentácií.

Môžete si vytvoriť Empressr v priebehu niekoľkých minút. Intuitívne funkcie a nástrojové tipy vám pomôžu vybrať text, obrázky a multimédiá (video a audio), ktoré chcete použiť - takže je ľahké vytvoriť si svoj príbeh, alebo prezentácie. All-inclusive knižnice médií umožňujú nahrávanie a správu multimediálnych prostriedkov a funkcie drag-n-drop, vyhľadávanie, filtrovanie a podpora kľúčových slov nájdu súbory rýchlo. Môžete rýchlo importovať obrázky z Flickr, Google, Yahoo a Photobucket.

Čokoľvek vytvorené v Empressr môže byť zdieľané. Môžete publikovať na webe, kde sa ľudia môžu vyjadriť, rýchlosť a re-share, alebo si môžete vložiť svoje Empressr na svoj blog alebo svoje obľúbené stránky sociálnych sietí.

Ukážka:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára