Present.me

Present.me   http://present.me/

Zdieľajte čo chcete a kde chcete...

Je to v cloudeJednoducho povedané to znamená, že nemusíte vôbec nič inštalovať do počítača. Všetko, čo potrebujete, je webový prehliadač a pripojenie k internetu. Dopredu nemáte náklady, platíte len za to, čo používate a máte prístup k informáciám odkiaľkoľvek.Jednoduchý importČi už je to Powerpoint, PDF, Excel, Word, Google Docs, alebo Open Office, kliknutím na tlačidlo môžete nahrávať súbory na Present.me. 

Jednoduché nahrávanieStačí prekliknúť na webovú kameru. Je to veľmi jednoduché.Jednoduché zdieľanieAž budete hotoví, stačí stlačiť tlačidlo "zverejniť", a ste pripravení zdieľať. Či už je to na Facebook, Twitter, e-mailom alebo vložené do blogu - je to len jedno kliknutie. Môžete zdieľať s celým svetom, pre pár vyvolených, alebo len pre seba - je to len na vás!

 
Ľahko editovaťNemáte stres z nahrávania. Ak urobíte chybu (a priznajme si to, my všetci) len pretočte kúsok a začnite zase. Na konci spojíme všetky dobré kúsky dohromady. Žiadne rezanie a vkladanie alebo preťahovanie.


 
Je to mobilPresent.me nie je len pre stolné počítače - môžete sledovať svoje prezentácie tiež na cestách. Môžete zobraziť na iPad, len pomocou prehliadača a bez nutnosti inštalovať akýkoľvek ďalší softvér.

 
Viac ako záberyS Present.me môžete nahrať len snímok, pridať zvuk, pridať video, alebo len nahrať video všetko s rovnakým účtom, a všetci z jedného miesta. Nie je potrebné chodiť na štyri rôzne miesta - to všetko na Present.me.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára