Blabberize


Blabberize je nástroj pre úpravu fotografií, ktorý vytvára hovoriace animácie z fotografií alebo iných obrázkov. Môžete vyhľadávať medzi vytvorenými ​​Blabbers alebo vytvoriť si nové. Nniektoré z nich môžete použiť ako príklad pre vašich žiakovov. Táto stránka obsahuje reklamu.
Žiaci skutočne urobia "hovoriaci" obrázok. Mohol by to byť obrázok osoby, zvieraťa alebo predmetu. Mohlo by to byť aj nakreslené na výkrese.

Budete potrebovať mikrofón alebo mikrofón na počítači pre najjednoduchšie nahrávanie. Ak chcete vytvoriť blabs, budete musieť byť schopní nahrať fotografie, alebo uložiť ich, alebo nahrať obrázky z bezpečných a legálnych zdrojov. Nahrávanie po telefóne funguje tiež. Začnite hneď výberom fotografie a klikajte na nasledujúce výzvy (šípky) nižšie. Prejdite si niekoľko príkladov, rôzne nápady, ako urobiť ústa na fotografii, aby sa pohybovali a hovorili. Použite "ústa" a bodky okolo nich a vytvarujte pomocou nich, ako chcete. Máte 30 sekúnd na rozprávanie svojej fotky. Vaše hovoriace obrázky si môžete stiahnuť aj ako video.




Tu je príklad, ktorý sme vytvorili:      http://blabberize.com/view/id/842184


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára